Attila Vendégház
Tápiószentmárton

HÁZIREND

az Attila Vendégházban

Házirend

 

Üdvözöljük az Attila vendégházban. Kérjük figyelmesen olvassák el Házirendünket és kérjük Önöket annak betartására!

 

A vendégházban csak azok a vendégek tartózkodhatnak, akik a házirendben leírtakat magukra és hozzátartozóikra nézve kötelezően elfogadják és betartják! A szálláson csak az oda bejelentett vendégek tartózkodhatnak. A szálláson látogatókat fogadni tilos, idegeneket ne engedjenek be. Vonatkozik ez a helyi lakosokra is.

 

Felelősségvállalás

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a szállásadó felelősséget nem vállal!  

Lemondási feltételek

A foglalás megerősítéséhez foglalót kérünk. A teljes foglalási díj és a foglaló különbözetét az érkezés napján egy összegben köteles a vendég kifizetni.

A lefoglalt időpontnál korábbi távozás esetén a szállásdíjat nem áll módunkban sem részben, sem egészében visszatéríteni.

Szállás

Az érkezés napján a szobát vendégeink 14.00 órától foglalhatják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 10:00 óráig kell elhagyniuk. Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 7:00 óráig! Kérjük ne zavarják a többi vendég pihenését!

Dohányzás

Az épületben dohányozni, valamint füstölőt használni TILOS! Kérjük a dohányzásra kijelölt helyen dohányozzanak. Szíveskedjenek a dohányzást erre a helyre korlátozni és  a hamutartót használni!

Tűzrakás, bográcsozás

Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől eltávolítva.) Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A tüzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése SZIGORÚAN TILOS!

A kert és az épület zárása

A szállás elhagyásakor az Önök és a többi vendég biztonsága érdekében minden esetben  kérjük a kaput kulcsra zárni!

Házi állatok

A vendégházba semmilyen háziállat nem hozható be.

Berendezési tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A benti berendezési és használati tárgyakat (asztal, székek, ágy, ágynemű, matrac,törölköző stb.) kérjük ne vigyék ki a vendégházból!

Takarítás

A szobákat (vendégház) a vendégek tisztán kapják meg, és ottlétük alatt  kérjük ügyeljenek a tisztaságra.

A közös részek takarítása naponta történik. A szobák, fürdőszobák takarítása, fertőtlenítése távozáskor történik. Hosszabb tartózkodás esetén 5 naponta takarítás, törölköző és ágyneműcsere biztosított. Ettől eltérő takarítást, törölköző és ágyneműcserét kizárólag felár ellenében tudunk biztosítani.

Kert

A növényeket a házigazda gondozza. Kérjük, ügyeljenek a növények épségére! Parkolás: csak a kijelölt parkolóhelyet használják.

Kültéri medence működése: június 1. – szeptember 15. között

Jakuzzi működése: naponta 10-13 és 15-21 óra között

Fűtés: a szállásdíj tartalmazza a fűtési díjat a hivatalos fűtési szezonban (október 15.- április 15.) Ettől eltérő időszakban fűtést kizárólag díj ellenében tudunk biztosítani, melynek ára 1500.-Ft/szoba/nap.

 

A vendégházban, annak udvarán több olyan terület illetve eszköz van, amely nemrendeltetésszerű használat esetén balesetveszélyes lehet – ezeket mindenki csak saját felelősségre használhatja (tűzrakás, lépcsők, jakuzzi,medence stb.) A jakuzzit és medencét 12 év alatti gyermek kizárólag szülői felügyelet mellett használhatja!

Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni!

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A Vendégház területén okozott károk értékét a károkozó vendég vagy kiskorú esetén annak törvényes képviselője köteles a helyszínen azonnal megtéríteni.

A vendégház területe a térkövezett terület határáig tart. Az azon túli terület a házigazdák privát területe, kérjük tartsák tiszteletben!

Kedves Vendégeink! Engedjék meg, hogy mi is megválogassuk vendégkörünket. Aggresszív, ápolatlan, szennyezett ruházatú vendéget nem kívánunk fogadni.

 

A HÁZIREND be nem tartása esetén a tulajdonos kérheti a szálláshely azonnali elhagyását. Ebben az esetben a szállásdíj nem kerül visszafizetésre.

 

Kellemes kikapcsolódást és élményekben gazdag pihenést kívánunk!

Az oldal üzemeltetője: dr.Dusek László|Székhely: 2711 Tápiószentmárton Fő út 25.|Telefon: +36 20 520 45 74|E-mail: vendeghazattila[kukac]gmail.com

attilavendeghaz.hu MINDEN JOG FENNTARTVA 2020