Tornácos Vendégház
Tápiószentmárton

HÁZIREND

a Tornácos Vendégházban

Üdvözöljük a Tornácos vendégházban. Reméljük kitűnő hangulatban és kellemes élményekkel, emlékekkel fog távozni, s hamarosan ismét vendégül láthatjuk.

Kérjük, hogy az itt tartózkodásuk alatt az alábbiakra legyenek figyelemmel:

1./ A házat az érkezés napján 15.00 órától lehet elfoglalni, a távozás napján 10.00 óráig kell elhagyni. Érkezéskor a vendég köteles a tulajdonosnak átadni a helyszínen fizetendő összeget.

2./ Az esetleges károkat, meghibásodásokat kérem azonnal, vagy távozáskor jelezzék, hogy mihamarabb intézkedni lehessen a javításra, pótlásra.
A vendég az általa okozott kárt köteles megtéríteni. Amennyiben a vendég távozáskor nem jelezte az esetlegesen okozott kárt, úgy azt utólag is köteles megtéríteni!

3./ A vendégházban TILOS a dohányzás. Kérjük, csak a vendégházon kívül dohányozzon!
TILOS a vendégházba behozni könnyen gyúlékony és robbanó anyagot, valamint olyan anyagot, melynek kellemetlen szaga van.

4./ Bármilyen egyéb elektromos készüléket csak a tulajdonosok engedélyével lehet behozni és használni! TILOS a szobákat átrendezni, a bútorokat áthelyezni! Tilos a vendégház eszközeit, tárgyait a vendégház területéről kivinni!

5./ A vendégház konyhájában található elektromos berendezéseket, evőeszközöket, étkészletet, poharakat vendégeink szabadon igénybe vehetik. Kérjük mosogassanak el, hagyják tisztán a konyhát maguk után!

6./ A vendégház területén elhelyezett napozóágyakat, hintaágyat, pingpong asztalt, kerti sütögető berendezéseket vendégeink szabadon, kizárólag saját felelősségükre használhatják. Kérjük a szabadidős berendezéseket, tárgyakat ne mozgassák, ne rendezzék át a területet.

7./ Kérjük, vigyázzanak értékeikre, személyes tárgyaikra, mert azok esetleges eltűnéséért nem tudunk felelősséget vállalni, illetve a tulajdonosok nem tartoznak anyagi felelősséggel.

8./ Kérjük legyenek tekintettel a szomszédainkra, ezért TILOS hangoskodni, zajos, zenés rendezvény tartása.

9./ Háziállatot nem tudunk fogadni!

10./ A szálláshelyen csak bejelentett és regisztrált vendég tartózkodhat! Kérjük ne hívják meg ismerőseiket!

11./ Kérjük, őrizzék meg a szálláshely tisztaságát.

A HÁZIREND be nem tartása esetén a tulajdonos kérheti a szálláshely azonnali elhagyását. Ebben az esetben a szállásdíj nem kerül visszafizetésre.

Az oldal üzemeltetője: dr.Dusek László|Székhely: 2711 Tápiószentmárton Fő út 25.|Telefon: +36 20 520 45 74|E-mail: vendeghazattila[kukac]gmail.com

attilavendeghaz.hu MINDEN JOG FENNTARTVA 2020